Aktivnosti za razvijanje partnerstva – SEE Youth in Action

20. kolovoza 2007.

Predstavnica Agencije lokalne demokracije Sisak, Adelita Selmić, sudjelovala je na treningu “Aktivnosti za razvijanje partnerstva – SEE Youth in Action”, u organizaciji SEEYN (Mreža mladih Jugoistočne Europe) i Centra za mlade Livno (Bosna i Hercegovina), koji se održao od 13. – 19. kolovoza 2007.godine.

Trening je okupio predstavnike organizacija mladih iz 15 zemalja Europske unije i Jugoistočne Europe (Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Estonija, Francuska, Njemačka, Italija, Makedonija, Crna Gora, Rumunjska, Srbija, Slovenija, Portugal, Poljska i Turska).

Ciljevi održanog seminara su omogućavanje sudionicima sklapanje partnerstva među državama Jugoistočne Europe i Europske unije za projekte u okviru programa za mlade Youth in Action Europske komisije, sudjelovanje u razvoju novih projekata u sklopu Akcije 3 – Mladi u svijetu te upoznavanje organizacija sa novim prioritetima i ciljevima Youth in Action programa.

Seminar je sadržavao prezentaciju programa Youth in Action, analizu potreba mladih, kreiranje ideja za buduću suradnju, razvoj konkretnih projekata i ostvarivanje kontakata.

Agencija lokalne demokracije Sisak je partner u projektu i jedina organizacija koja je sudjelovala iz Hrvatske.

Ovaj projekt je također ostvaren kroz Youth in Action program Europske komisije

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI