sastanak

Evaluacijski sastanak prve godine provedbe projekta “Volontiranjem do prekograničnog razvoja lokalnih zajednica”

4. veljače 2012.

U okviru projekta “Volontiranjem do prekograničnog razvoja lokalnih zajednica” početkom od 1. do 3. veljače 2012. u Banja Luci je održan dvodnevni evaluacijski sastanak prve godine projekta. Na sastanku su bili prisutni predstavnici projektnih i lokalnih partnera iz Banja Luke, Siska, Dervente i Bihaća.

Ovaj sastanak je planirana aktivnost navedenog projekta, a koji je imao za cilj istražiti uspješnost provedbe prve godine projekta, a osobito u svezi s uspostavljanjem i razvojem lokalnih volonterskih centarau Sisku, Derventi i Bihaću.

Sudionici sastanka su se složili da je provedba ovog dijela projekta bila uspješna, te da su postignuti planirani rezultati, a da su u tijeku naredne planirane aktivnosti projekta vezanih za razvoj lokalnih volonterskih centarau Kutini i Petrinji, te razvoj lokalnih volonterskih politika u Banja Luci, Sisku, Derventi, Bihaću, Kutini i Petrinji.

Najbitnije je istaknuti da su predstavnici projektnih partnera naglasili  važnost, ne samo ovog projekta, nego i budućih inicijativa koje će imati aspekt prekogranične saradnje i povezivanja organizacija iz ove dvije zemlje po pitanju promocije i razvoja volontiranja.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI