sastanak

Javno predstavljanje projekta E-PANELI

30. rujna 2010.

Pozivamo sve zainteresirane na predstavljanje projekta E- Paneli kojeg provodi Agencija lokalne demokracije Sisak, a koje će se održati 2. listopada 2010. godine u prostorijama Kluba mladih “SKWHAT”, Sisak s početkom u 14:00 sati

Projekt “E- paneli” zamišljen je kako bi se smanjio jaz između građana i Europske unije na inovativan način. U sklopu projekta osmišljeni su on-line forumi na jeziku svake zemlje partnera na kojima građani mogu iznositi svoja mišljenja, pitanja i eventualne dvojbe vezane za Europsku uniju. Cilj projekta je ohrabriti sudjelovanje građana u kreiranju Europe i u raspravama o daljnjim europskim integracijama.

Cilj predstavljanja projekta je građanima približiti ovaj projekt, teme postavljene na forumu te ih potaknuti na aktivno sudjelovanje u raspravama na forumu, čime bi aktivno pridonijeli donošenju politika Europske Unije. Tijekom završne konferencije, formulirati će se preporuke temeljene na odgovorima s foruma koje će biti dostavljene dužnosnicima EU što daje priliku građanima za izravnu interakciju s dužnosnicima EU.

Ciljna skupina su mladi, predstavnici nevladinih organizacija, mediji te građani Siska.

Sudjelovanje je otvoreno za sve zainteresirane osobe i besplatno je, a na kraju je planirano druženje uz KARAOKE!

Plan rada

Prijavnica

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI