tiskovna_koferencija

Međunarodna konferencija: Ekonomske inicijative za održivi lokalni razvoj – Mikrokreditne mogućnost

13. veljače 2006.

Agencija lokalne demokracije Sisak održala 13. i 14. veljače 2006.g. međunarodnu konferenciju „Ekonomske inicijative za održivi lokalni razvoj – Mikrokreditne mogućnosti“ u prostorijama Županijske gospodarske komore u Sisku.

Cilj konferencije je bio predstaviti mikrokreditne mogućnosti za male poduzetnike, postojeće poduzetničke inkubatore te modele koje primjenjuju relevantne institucije i organizacije iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Norveške.

Sama konferencija je proizašla iz projekta „Promicanje lokalnog ekonomskog razvoja putem osnaživanja mladih“ koji je Agencija lokalne demokracije Sisak provela u 2005. godini, a odnosio se na treninge za mlade poduzetnike. 

Tijekom konferencije predstavili su se:  Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Upravni odjel za obrt, malo i srednje poduzetništvo Sisačko moslavačke županije, Hrvatska banka za obnovu i razvitak – Zagreb, PREDA – Prijedorska asocijacija za ekonomski razvitak, projekt „Poduzetna Hrvatska“- USAID Zagreb, LEDA Poduzetnički Centar Sisak, Poslovne zone Grada Siska, Bussines Innovative Programmes – Norveška i Županijska gospodarska komora Sisak.

Konferencija je bila otvorena za sve zainteresirane građane, a održala se pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova Norveške, Grada Siska-Upravnog odjela za društvene djelatnosti i Asocijacije Agencija lokalne demokracije.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI