foto_tecaj

Otvaranje izložbe fotografija mladih i kulturna večer

14. lipnja 2006.

Agencija lokalne demokracije Sisak otvorila je izložbu fotografija kao rezultat tečaja fotografije koji su polazili mladi s područja Sisačko-moslavačke županije.

Tečaj se održavao od ožujka do lipnja 2006. godine u sklopu projekta „Lokalni multikulturalizam – Mladi u akciji“, s ciljem borbe protiv etničke diskriminacije, ksenofobije i drugih netolerancije putem osnaživanja grupa mladih.

Fotografije pokazuju mulitkulturalizam u našoj zajednici, sličnosti i različitosti, onako kako ih vide polaznici tečaja. Svrha izložbe je potaknuti javnost na razmišljanje o bogastvu različitosti u našoj zajednici i tako doprinjeti smanjenju netolerancije.

Izložba je okupila 50 sudionika, a otvorio ju je g. Tomislav Dovranić, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Sisak.

Nakon otvaranje izložbe, posjetitelji su imali priliku čuti predavanje g. Banjamina Perasovića s Hrvatskih studija o kulturi mladih i o rastafarizmu kao jednoj netipičnoj religiji/kulturi za naše područje. Na kraju, posjetitelji su uživali u reggae glazbi koju je puštao g. Perasović.

Izložba je otvorena u galeriji Centra za kulturu “Kristalna kocka vedrine” u Sisku.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

Izložba fotografija – Rastemo zajedno 2021.

Posjetite Izložbu fotografija volonterskih programa provedenih tijekom 2021. na području Sisačko-moslavačke županije kojom se obilježava Međunarodni dan koordinatora volontera (5.11.) i Međunarodni dan volontera (5.12.). Izložba je postavljena u sisačkoj Gradskoj...

Rastemo zajedno u Hrvatskoj Kostajnici

Putujuća izložba fotografija „Rastemo zajedno“ doputovala je u Hrvatsku Kostajnicu! Izložba predstavlja fotografije volonterskih programa 20 organizatora volontiranja s područja Sisačko-moslavačke županije, a koji su se provodili tijekom 2020. godine. Nakon što je...

Izložba fotografija – Rastemo zajedno 2020.

Posjetite 5. Izložbu fotografija volonterskih programa provedenih tijekom 2020. na području Sisačko-moslavačke županije kojom se obilježava Međunarodni dan koordinatora volontera (5.11.) i Međunarodni dan volontera (5.12.). Izložbu možete pogledati na Internet...