Otvoreni volonterski centri u Petrinji i Kutini

18. svibnja 2012.

U drugoj godini provedbe projekta “Volontiranjem do prekograničnog razvoja lokalnih zajednica” uz već otvorene u Sisku, Derventi i Bihaću, otvoreni su i lokalni volonterski centri u Petrinji i Kutini. 

ALD Sisak je prenjela svoje iskustvo i pružila podršku partnerskim organizacijama te je tako 15. svibnja 2012. otvoren Volonterski centar Petrinja pri Udruzi IKS. Otvorili su ga predsjednica Udruge gđa. Palma Miličević i zamjenik gradonačelnika Grada Petrinje, g. Milan Herceg dok je Koordinatorica Volonterskog centra, gđa. Tamara Jovičić predstavila svrhu i budući rad centra. Na otvaranju se okupilo oko 50 posjetitelja, predstavnika lokalne samouprave, javnih instutucija, nevladinih organizacija i samih volontera.

17. svibnja 2012. pri udruzi OSI otvoren je Volonterski centar Kutina kojeg su službeno otvorili predsjednica Udruge, gđa. Jozefina Kranjčec i gradonačelnik Grada Kutina, g. Davor Žmegač. Okupilo se oko 40 posjetitelja koji su svjedočili velikoj potrebi za postojanjem organizirane infrastrukture koja će podupirati volonterstvo u zajednici.

                                                  Projektni partneri i suradnici sa svojim domaćim i stranim volonterima

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI