sos

Zadnji sastanak Radne skupine za smanjenje obiteljskog nasilja na području Sisačko – moslavačke županije i dodjela nagrada dobitnicima Natječaja za kratku priču na temu nasilja u obitelji

21. prosinca 2007.

U prostorijama gradske vijećnice Sisak, 20. prosinca 2007.g. održan je zadnji sastanak Radne skupine za smanjenje obiteljskog nasilja projekta “Za zajednicu bez nasilja u obitelji”.

Tijekom sastanka dodjeljene su nagrade dobitnicima Natječaja za kratku priču na temu nasilja u obitelji. Natječaj je bio otvoren za učenike/ice srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije, a dobitnici su:

1) Nadmoć – Dino Pešut/Gimnazija Sisak

2) Papirnati vojnik – Predrag Stojić/Srednja škola Glina

3) Zovem se Ana – Luna Banda/Srednja škola Tina Ujevića, Kutina

4) Oni to zaslužuju – Zdenka Petrak/Srednja škola Glina

5) Šest sati i pedeset i sedam minuta – Sabrina Fetibegović/Gimnazija Sisak

Dobitnicima su uručene novčane nagrade u visini od 500,00 kuna i potvrda o osvojenom mjestu, a uručila ih je gđa. Katica Svoboda – stručna savjetnica u Upravnom odjelu za društvene djelanosti Grada Siska. 

Nakon svečanog dijela, nastavljen je rad Radne skupine koja je procijenila provedene aktivnosti i rezultate projekta. Naglašeno je kako su aktivnosti provedene u skladu s akcijskim planom i u skladu s potrebama ciljnih skupina.

Projekt je ocjenjen kao izrazito uspješan te da ostvarenu koordinaciju institucija treba nastaviti i dalje.

Projekt je provela ALD Sisak uz financijsku podršku Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i Ureda za ravnopravnost za spolova Vlade RH, a u partnerstvu s Gradom Sisak i u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Kutina.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI