Hrvatska volontira 2020. – Poziv i upute za prijavu volonterskih aktivnosti

3. rujna 2020.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj pozivaju sve organizatore volontiranja da se pridruže desetoj kampanji “Hrvatska volontira 2020.” koja će se održati od 23. do 26. rujna. Nacionalnom kampanjom želi se ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos.

Ovom kapanjom pozivaju se i potiču organizatori volontiranja na prijavu redovnih volonterskih aktivnosti u koje uključuju volontere u navedenom periodu.

Zbog vremena u kojem živimo i koje je obilježeno pandemijom COVID-19 ove godine se kampanjom želi dodatno staviti naglasak važnosti volontiranja te odati priznanje svim volonterima kroz volonterske priče i on-line kampanju na društvenim mrežama. Stoga je ovogodišnji slogan kampanje Važna društvena mreža.

KAKO PRIJAVITI VOLONTERSKE AKTIVNOSTI?

Volonterske aktivnosti unose se u online aplikaciju na linku ovdje, pod opciju Prijava organizatora do 18. rujna 2020. godine.

Za dodatne informacije i pomoć pri prijavi obratite se Volonterskom centru Sisak na broj: 099 230 92 62.

U privitku se nalazi dokument s Pozivom organizatorima volontiranja, detaljnim korisnim informacijama kao i link na dokumentarni film o kampanji!

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI