Hrvatska volontira 2021. – Poziv organizatorima volontiranja za prijavu volonterskih aktivnosti

1. rujna 2021.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj pozivaju sve organizatore volontiranja da se i ove godine pridruže jedanaestoj kampanji Hrvatska volontira kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.

Kampanja Hrvatska volontira ove će se godine održati od 29. rujna do 2. listopada 2021. 

Nacionalnom kampanjom Hrvatska volontira želi se ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Ovogodišnjom kampanjom želimo podsjetiti koliko nam je volontiranje važno za razvoj otpornosti zajednice u kriznim situacijama te koliko naše zajedništvo i solidarnost ubrzavaju proces oporavka za vrijeme i nakon krize.

Stoga je ovogodišnji slogan kampanje: Važna društvena mreža

Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju:

Dobro je što ste tu!

Hvala što ste tu!

 

→ KAKO PRIJAVITI VOLONTERSKE AKTIVNOSTI?

Pozivaju se i potiču organizatori volontiranja na prijavu novih, ali i redovnih volonterskih aktivnosti u koje uključuju što veći broj volontera u navedenom periodu.

Volonterske aktivnosti unose se u online bazu aktivnosti na linku ovdje, pod opciju Prijava organizatora, a mogu se prijavljivati od 6. do 24. rujna 2021.

Za dodatne informacije i pomoć pri prijavi obratite se Volonterskom centru Sisak na broj: 099 230 92 62 ili e-mail: vcs@Lda-sisak.hr

Organizatori volontiranja s područja Siska mogu se obratiti u Volonterski centar Sisak za preuzimanje tiskanih promotivnih materijala Kampanje.

U privitku se nalazi Poziv organizatorima volontiranja, Upute za prijavu volonterskih aktivnosti te Vizuali ovogodišnje kampanje koje možete koristiti za promociju svojih aktivosti.

 

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI