Lokalne i poznate priče – razgovor s umjetnicima u Glini

31. listopada 2022.

Lokalne i poznate priče – razgovor s umjetnicima u Glini

U srijedu, 2.11.2022. u Glini, u prostoru Hrvatskog doma Glina, S. i A. Radića 10, 44400 Glina u 19:00 h u sklopu ESF projekta Konstelacije zajednice održava se zadnja po redu stvaralačka večer Lokalne i poznate priče – razgovor s umjetnicima koji su svoje prepreke pretvorili u prednosti, a svoje mane u vrline.

Na događanju će se predstaviti Marko Tadić, slikar i animator te Dorijan Šipuš, fotograf, a događaj vodi i moderira Boris Bakal, umjetnički voditelj Udruge Bacači sjenki. Ulaz je besplatan.

Projekt Konstelacije zajednice provodi Udruga Bacači sjenki u partnerstvu s Agencijom lokalne demokracije Sisak i Udrugom za promicanje zdravog života i poboljšanje kvalitete življenja Luč, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 488.565,53 kn, a Europska unija sufinancira 415.280,70 kn.

———

Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Agencije lokalne demokracije Sisak.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

Volonterske aktivnosti projekta Godine nisu važne

U sklopu projekta “Godine nisu važne”, Udruga KAS Sisak (nositelj projekta) uz Agenciju lokalne demokracije Sisak, Gradsko društvo Crvenog križa Sisak, Udrugu invalida rada grada Siska i Grad Sisak, organizirala je niz radionica i predavanja u području aktivnog...