jezici

Natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada Grada Siska u 2017. godini

26. listopada 2017.

Povjerenstvo za razvoj volonterstva grada Siska objavljuje natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada Grada Siska. Nagrade se dodjeljuju za individualni doprinos na razini grada Siska.

Pozivamo sve neprofitne organizacije (udruge, zaklade, fundacije, sindikate, vjerske zajednice, javne ustanove, turističke zajednice, državna tijela i tijela lokalne i područne/regionalne samouprave) koje djeluju na području grada Siska, a koje rade s volonterima, da nominiraju kandidate za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada u sljedećim kategorijama:

1. Volonter godine grada Siska

Nagrada se dodjeljuje devetu godinu zaredom kako bi se naglasio značaj volonterskog rada za razvoj lokalne zajednice te potaknulo ostale građanke i građane na uključivanje u volonterske aktivnosti.

2. Koordinator volontera grada Siska

Nagrada se dodjeljuje drugu godinu zaredom pojedincima koji su dali posebni doprinos razvoju strukture održivog upravljanja volonterima u svojoj organizaciji i razvoju kulture volontiranja u lokalnoj zajednici.

Natječaj je otvoren do 15. studenog 2017. godine. Prijavni obrazac i kriteriji za dodjelu nagrada dostupni su na internetskoj stranici Grada Siska, www.sisak.hr, na internetskoj stranici Volonterskog centra Sisak, http://vcs.lda-sisak.hr/ te kao ogledni primjerak i u tiskanom obliku na porti Gradske vijećnice, Rimska 26, u Sisku.

Natječaj i prijavni obrasci nalaze se u privitku ovog teksta.

Pridruženi dokument: Natjecaj za dodjelu godisnje volonterske nagrade 2017.

Pridruženi dokument: Kriteriji i način prijave

Pridruženi dokument: Prijavnica – volonteri

Pridruženi dokument: Prijavnica – koordinatori volontera

Pridruženi dokument: Volonteri Grada Siska 2009.-2016.

Pridruženi dokument: Koordinatori volontera Grada Siska 2016.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

Natječaj za posao: Programski asistent_ica

Programski asistent_ica obavlja poslove organizacije i provedbe projektnih aktivnosti, osigurava da se aktivnosti provode u skladu s ciljevima i potrebama korisnika, komunicira s različitom profilom suradnika i partnera te vodi brigu o projektnoj dokumentaciji....

CCI objavljuje natječaj za Naj video

Centar za civilne inicijative u suradnji s Agencijom lokalne demokracije Sisak i Savezom za pravedno društvo u sklopu projekta "IskustVO života - Moja mladost za aktivnu starost" objavljuje natječaj za Naj video čija je svrha promicanje...