0-Sajam_udruga_2014

Održan 6. sisački Sajam nevladinih organizacija i institucija

6. prosinca 2014.

Na sisačkoj gradskoj tržnici 6. prosinca 2014. godine održan je 6. Sajam nevladinih organizacija i institucija povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera i Međunarodnog dana ljudskih prava.

Agencija lokalne demokracije Sisak u sklopu projekata “Volonterska mreža grada Siska” i “Volonterski centar Sisak”, a u suradnji s Gradom Siskom i Domom za starije i nemoćne osobe Sisak, povodom Međunarodnog dana volontera (5.12.) i Međunarodnog dana ljudskih prava (10.12.) organizirala je 6.Sajam nevladinih organizacija i institucija koji se održao u subotu 6. prosinca 2014. godine na Gradskoj tržnici “Kontroba”.

Sajam se održava svake godine, a namijenjen je predstavljanu svih organizacija i institucija koje promoviraju volonterstvo i ljudska prava te poticanja volonterstva među građanima.

Na ovogodišnje Sajmu okupilo se 14 organizacija i institucija i to: Udruga žena liječenih od bolesti dojki, Udruga za zaštitu životinja Patronus, Gradski muzej Sisak, Građanska inicijativa “Moj grad Sisak”, Udruga invalida rada grada Siska, Županijski sud u Sisku-Odjel za podršku žrtvama i svjedocima, Dječji vrtić Sisak Novi, Udruga slijepih SMŽ-Sisak, Koordinacija udruga mladih Sisak i Klub mladih Sisak, Centar za žene Adela, Projekt građanskih prava, Info centar za mlade Sisak, Udruga Banica te Agencija lokalne demokracije Sisak i Volonterski centar Sisak.

Zahvaljujemo Gradskoj tržnici Sisak na suradnji u organizaciji Sajma te našim volonterima bez čije pomoći održavanje Sajma ne bi bilo moguće.

Projekte financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Sisak.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI