Održani Info dani Volonterskog centra Sisak

31. kolovoza 2020.

U sklopu jedne od najljepših sisačkih manifestacija “Kupske noći” koju svake godine organiziraju Grad Sisak i Turistička zajednica grada Siska i ove godine naš tim djelatnika i volontera Agencije lokalne demokracije Sisak informirao je građane o volontiranju.

Info dani Volonterskog centra Sisak aktivnost je koja se svake godine provodi u sklopu značajnih lokalnih manifestacija s ciljem informiranja građana o mogućnostima volontiranja, aktivizmu i ostalim aktivnostima programa Volonterski centar Sisak. Ovoga puta građani su do informacija o volontiranju mogli doći na sisačkoj Šetnici Slave Striegla, registrirat se na licu mjesta u Volonterski centar ili uzeti korisne promo materijalete se kroz razgovor s volonterkama i koordinatoricama volontera upoznati detaljnije s radom centra.

Poštujući sve mjere opreza naše volonterke su prilikom razgovora s građanima došle do zaključka kako pandemija koronavirusa ipak utječe na volontiranje u zajednici. Ukazale su građanima na mogućnost online volontiranja koje je sada postalo aktualnije, a s kojim još nisu dovoljno upoznati.

Aktivnost “Info dani” Volonterskog centra Sisak provodi se kroz projekte Volonterska mreža grada Siska kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Volonterski centar Sisak kojeg financira Grad Sisak.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI