resized_400x440_cover_ye_RAISE

Otvorene prijave za razmjenu mladih u Albaniji na temu poduzetništva mladih

11. studenoga 2016.

Agencija lokalne demokracije Sisak poziva mlade s područja Siska i bliže okolice na sudjelovanje u razmjeni mladih pod nazivom RAISE – Raising the Advantages of Youth through Innovation and Social Entrepreneurship” koja će se održati u Draču (Albanija) od 1. do 10. prosinca 2016. godine. Početak putovanja 30. studeni, povratak 11. prosinca 2016.

Razmjena mladih će okupiti 35 mladih u dobi 18-30 godina iz Albanije, Hrvatske, Srbije, Rumunjske, Kosova, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Grčke, koji će se upoznati s načinima poticanja poduzetništva mladih.

Traže se sudionici koji žele naučiti više o obrazovanju mladih o poduzetništvu u inter-kulturalnom i međunarodnom kontekstu, a prijašnje iskustvo u temi nije uvjet sudjelovanja.

Tijekom razmjene, sudionici će naučiti kako pretvoriti ideje u akciju, kako biti kreativni i inovativni, preuzimati rizik, planiranje i upravljanje društvenim projektima te kako naučeno iskoristiti za osobni razvoj.

Tijekom razmjene predviđen je i izlet u Tiranu gdje će se sudionici imati priliku posjetiti neke od društvenih poduzeća.

Domaćin razmjene mladih je albanska organizacija Beyond Barriers koja osigurava smještaj, ishranu, radni materijal te putne troškove javnim prijevozom.

Prijave za sudjelovanje su otvorene do 15. studenog2016. godine na način da se popuni prijavni obrazac koji se nalazi ispod. Popunjeni prijavni obrazac poslati na adresu elektroničke pošte vcs@lda-sisak.hr

Organizacijski tim će izabrati sudionike sukladno motivaciji, poštujući jednak omjer muških i ženskih sudionika. Najviše će se izabrati četiri osobe koje će na razmjenu voditi lider iz ALD Sisak. Izabrani sudionici će se upoznati na zajedničkom sastanku prije same razmjene koji će se održati u uredu ALD Sisak.

Detaljni Info-pack i program rada razmjene mladih pročitajte OVDJE!

Prijavnicu preuzmite OVDJE!

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI