natjecaj

Podnošenje izvješća o organiziranom volontiranju za 2016. godinu

13. siječnja 2017.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku poziva sve udruge, ustanove, zaklade i fundacije, druge neprofitne pravne osobe, državna tijela i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su tijekom 2016. godine bili organizatori volontiranja, da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju. Ovo izvješće ujedno pruža vrlo vrijedan izvor statističkih informacija o volonterstvu u Republici Hrvatskoj.
Sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu (“Narodne novine” broj: 58/07 i 22/13), te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (“Narodne novine” broj 104/15), svaki organizator volontiranja dužan je dostaviti godišnje izvješće o volontiranju Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao tijelu nadležnom za praćenje provedbe navedenoga Zakona i razvoj politike volonterstva.
Izvještajno razdoblje se odnosi na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2016. godine a rok za dostavu izvješća je 31. ožujka 2017. godine.
Izvješće o organiziranom volontiranju u vašim organizacijama možete podnijeti putem vrlo jednostavne web aplikacije koju je moguće pronaći ovdje.

Izvor: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

Za svu potrebnu pomoć i informacije oko ispunjavanja Izvješća, Volonterski centar Sisak stoji na raspolaganju na kontakte:

telefon: 044/521-227

e-mail: vcs@lda-sisak.hr

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

Izvještaj o manifestaciji “Hrvatska volontira 2016.”

Hrvatska mreža volonterskih centara (HMVC) objavila je detaljan izvještaj o provedenoj manifestaciji "Hrvatska volontira 2016.", te dokumentarni film o ovogodišnjem izdanju manifestacije. U razdoblju od 16. do 21. svibnja 2016. godine, održana je manifestacija...