Podnošenje izvješća o organiziranom volontiranju za 2020. godinu

20. siječnja 2021.

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike poziva sve udruge, ustanove, zaklade, druge neprofitne pravne osobe, državna tijela i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su tijekom 2020. godine bili organizatori  volontiranja, da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju putem aplikacije koja se nalazi na poveznici volonteri.mdomsp.hr.  

Sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu (Narodne novine, broj 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (Narodne novine, broj 9/18), svaki organizator volontiranja dužan je dostaviti godišnje izvješće o volontiranju Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, kao tijelu nadležnom za praćenje provedbe navedenoga Zakona i razvoja politike volonterstva.

Izvještajno razdoblje odnosi se na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, a rok za dostavu izvješća je 31. ožujka 2021. godine. 

Ukoliko tijekom popunjavanja izvješća naiđete na poteškoće, molimo Vas da pošaljete e-mail sa što točnijim opisom poteškoće na adresu volonteri@mdomsp.hr, kako bi Vam administratori aplikacije mogli pružiti odgovarajuću pomoć.

Također, Volonterski centar Sisak stoji vam na raspolaganju putem elektronske pošte: vcs@Lda-sisak.hr ili mobitela na broj: 099 230 92 62.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI