Poziv – Istraživač/Istraživačica na temu mirovnog obrazovanja i obrazovanja protiv govora mržnje

10. siječnja 2020.

Agencija lokalne demokracije Sisak poziva zainteresirane osobe da pošalju prijavu za Istraživača/Istraživačicu na temu mirovnog obrazovanja i obrazovanja protiv govora mržnje.

Istraživanje se provodi metodom “istraživanje za stolom” (desk research), a obuhvaća postojeće politike, prakse i metode dostupne za obrazovanje mladih u Hrvatskoj na navedene tememe.

Vrijeme provedbe istraživanja je veljača-ožujak 2020. godine. Istraživanje se dostavlja na engleskom jeziku, opsega najmanje sedam (7), a najviše deset (10) stranica.

Zainteresirane osobe trebaju poslati prijavu na način opisan u dokumentu “Terms of Reference” koji je dostupan za preuzimanje ispod, najkasnije do 22. siječnja 2020. godine do 16:00 sati na e-mail adresu Ldesk-si@sk.t-com.hr 

Istraživanje je dio aktivnosti projekta “WalkON: Osnaživanje zajednica za društvo mira” (engl.  Walking the path of reconciliation- empowering communities for a peaceful society) kojeg financira Europska unija iz programa Erasmus+. Nositelj projekta je Beyond Barriers Association (Albanija), a Agencija lokalne demokracije Sisak jedan od partnera.

—–

Ovaj tekst odražava isključivo stajalište Agencije lokalne demokracije Sisak  i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njemu nalaze.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI