Poziv na Okrugli stol za poslodavce – Volontersko iskustvo u radnoj okolini i poslodavci u volonterskoj zajednici

30. listopada 2020.

Agencija lokalne demokracije Sisak poziva poslodavce iz javnog, privatnog i civilnog sektora na Okrugli stol kojem je cilj promovirati dokument Potvrde o kompetencijama stečenim volontiranjem među poslodavcima, potaknuti vrednovanje iskustva volontiranja prilikom zapošljavanja te informirati sudionike o načinima kako se organizacije/tvrtke mogu uključiti u volonterske aktivnosti u zajednici.

 Tijekom Okruglog stola govoriti ćemo o:

  • istraživanju o utjecaju volontiranja na razvoj socijalnih i emocionalnih vještina i kritičkog mišljenja ( soft skills)
  • dobrim praksama zapošljavanja osoba s volonterskim iskustvom
  • dobrima praksama uključivanja organizacija/tvrtki u volonterke aktivnosti

Također, zajedno ćemo raspraviti o načinima informiranja poslodavaca o dobrobitima volontiranja.

 Gost Okruglog stola je g. Neven-Pavao Poklepović, voditelj INA Kluba volontera, s dugogodišnjim iskustvom uključivanja zaposlenika u volonterske aktivnosti u zajednici za koje su dobitnici brojnih nagrada i priznanja.  

Okrugli stol održava se u četvrtak, 5. studenog 2020. godine, u 13:00 sati putem online platforme Zoom, a predviđeno trajanje je do 14:30 sati.

Broj mjesta je ograničen te Vas ljubazno molimo da svoje sudjelovanje na Okruglom stolu prijavite putem internetske poveznice OVDJE do 3. studenog 2020.godine.

 Za sva dodatna pitanja, obratite nam se na e-mail Ldesk-si@sk.t-com.hr

Okrugli stol održava se u sklopu projekata Volonterska mreža grada Siska i Volonterski centar Sisak koje provodi Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, OŠ „Braća Ribar“ Sisak, OŠ „Budaševo-Topolovac-Gušće“ Sisak, Gimnazijom Sisak i Gradskom galerijom Striegl.  

Projekte financiraju Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI