Poziv školama s područja Sisačko-moslavačke županije za uključenje u Platformu za razvoj školskog volontiranja

9. veljače 2023.

Agencija lokalne demokracije Sisak poziva škole u kojima djeluje ili je pred osnivanjem školski volonterski klub na uključenje u aktivnosti projekta Platforma za razvoj školskog volontiranja.

Projekt je usmjeren na razvoj školskih volonterskih klubova kroz uspostavu Platforme koju čine škole u kojima volonterski klubovi postoje i one škole koje su zainteresirane za razvoj takve vrste izvanškolske aktivnosti.

Cilj Platforme je da bude mjesto razmjene, inovacije, jačanja kapaciteta, prostor za nove projekte, prilagođeno profesionalno usavršavanje nastavnika iz područja sudioničke demokracije (ljudskih prava, građanskog aktivizma, socijalne pravde, socijalne uključenosti, interkulturalnosti i sl.).

Poziv se odnosi na osnovne i srednje škole s područja Sisačko-moslavačke županije.

Broj škola koje se mogu uključiti: dvije

Uvjeti za uključenje: sudjelovanje u svim aktivnostima Platforme opisanima u dokumentu Opis aktivnosti za škole u SMŽ.

Rok za slanje Izjave škole kojom potvrđuje interes za uključenje u Platformu: 16.2.2023.

Obavijest školama: 17.2.2023.

Privici za preuzeti:

Opis aktivnosti za škole u SMŽ

Izjava o interesu i imenovanje predstavnika škola

———–

Projekt „Platforma za razvoj školskog volontiranja“ podržan je sa 87.870,00 € financijske podrške kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Agencije lokalne demokracije Sisak.

#skolskovolontiranje #platformaskolasmz #volonterskiklubovi #aldsisak #kucaljudskihprava #strukovnaskolasisak #norsensusmediaforum #acfhrvatska

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave