Predstavljen projek E-PANELI u Sisku

4. listopada 2010.

U subotu, 2. listopada 2010. godine Agencija lokalne demokracije Sisak predstavila je projekt E-paneli: Jačanje građanskog sudjelovanja i volontiranja u široj Europi u prostorijama Kluba mladih “SKWHAT”.

Cilj predstavljanja bio je građanima približiti ovaj projekt, teme postavljene na forumu te ih potaknuti na aktivno sudjelovanje u raspravama na forumu. Predstavljanje je bilo namijenjeno mladima, predstavnicima nevladinih organizacijama ali i svim ostalim zainteresiranim građanima. Predstavljene su teme koje se nalaze na hrvatskom forumu, a aktivatori foruma pokazali su prisutnima kako on funkcionira te ih pozvali na diskusiju i razmjenu mišljenja putem foruma.

Gosti u sklopu teme “Hrvatski kulturni identitet i mobilnost kao preduvjet za stvaranje tolerantne i multikulturalne Europe” bili su g. Davor Pavičić iz Agencije za mobilnost i programe EU i gđa. Križana Brkić iz Odjela za kulturnu kontaktnu točku, Uprave za međunarodnu kulturnu suradnju pri Ministarstva kulture RH. Klaunovi volonetri grupe “SKLAUN” izveli su skeč na temu Mitovi i legende o EU, a djelatnici i voloneri ALD Sisak prisutnima su ispričali svoja iskustva sudjelovanja u programu “Mladi u akciji”

                                                                                           Volonteri grupe “SKLAUN”.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI