sastanak

Tematski sastanak: Internet kao prilika zarade

14. listopada 2010.
Danas, 14. listopada 2010. u prostoriji udruge IKS (Gajeva 40A, Petrinja) u 19 sati počinje 3. tematski sastanak “INTERNET KAO PRILIKA ZARADE”. Sastanak organizira ženska akcijska grupa u Petrinji (udruga IKS) u sklopu projekta “Jačanje lokalne demokracije” financiranog sredstvima Europske unije kroz Europski program za demokraciju i ljudska prava (EIDHR).

Cilj sastanka je upoznati članice ženske akcijske grupe i ostale članove zajednice s mogućnostima trgovanja putem interneta.

Mogu li ja prodavati putem interneta? Gdje se trebam prijaviti? Koje uvjete trebam zadovoljiti? Kako ću uspješno prodavati? Na koji se način obavlja plaćanje putem interneta? Što je to PayPal i zašto je bitan?

Na sva gore navedena pitanja ćete dobiti odgovore od Palme Miličević i Tamare Jovičić. Na sastanku će biti prezentirano otvaranje korisničkog računa na Aukcije.hr i prikazan način oglašavanja i prodaje konkretnih predmeta. Organizirajući sajmove rabljenih udžbenika, odjeće i igračaka smo uvidjeli da žene imaju što prodavati, a putem interneta je to jednostavno! Ovim tematskim sastankom želimo pomoći članovima zajednice i pokazati im da mogu samostalno trgovati na internetu kako bi ostvarili dodatni izvor prihoda. POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE GRAĐANE DA NAM SE PRIDRUŽE!

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI