U IKS i nakon računalne obuke!

6. listopada 2010.

Kada smo u svibnju ove godine započinjali računalnu obuku u sklopu projekta Jačanje lokalne demokracije nismo očekivali tako velik broj polaznica. Međutim, prilagodili smo se i formirali još jednu skupinu polaznica. Tečaj je završen, najupornije polaznice su svoje diplome odnijele doma ali mnoge i dalje dolaze u udrugu IKS.

Računalnu obuku su provodili Tin Komlinović (na slici) i Tamara Jovičić begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting.

Fotografija s početka računalne obuke u svibnju

Žene su se samoorganizirale pa su nakon završene tromjesečne računalne obuke u IKSu pripremile veseli završni domjenak. Kada su stigle diplome za računalne operatere imali smo novi razlog za slavlje! Slijedila je svečana dodjela uvjerenja u Glini, uz ples i karaoke. Zabavu su organizirale članice ženske akcijske grupe iz Gline radi čega nam se pridružio velik broj Glinjanki.

Zabava je bila fantastična! Hvala članicama ženska akcijske grupe u Glini!

Neke od bivših polaznica računalne obuke su se uključile u druge aktivnosti ženske akcijske grupe u Petrinji. Dolaze na kreativne radionice, u IKSu plešu zumbu, a one željne učenja sada idu na tečaj engleskog jezika. Tamara Jovičić begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting, voditeljica ženske akcijske grupe, poziva i ostale žene da im se pridruže. Prva prigoda za to je kreativna radionica “Izrada torbi s narodnim motivima” koja će se u udruzi IKS održati u četvrtak 7.10.2010. od 19 sati .

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI