Radionica1_sk_1

Umirovljenici ukrašavali teglice za cvijeće

27. travnja 2017.

Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Narodnom knjižnicom i čitaonicom Sisak “Vlado Gotovac” u Centralnom odjelu knjižnice, organizirala je 26. travnja 2017. godine Kreativnu radionicu ukrašavanja teglica za cvijeće decoupage tehnikom.

Radionica je okupila osobe treće životne dobi koje su pod vodstvom volonterke Slavice Zorko Škufca, imali priliku naučiti osnove korištenje decoupage salvetne tehnike te izraditi svoju teglicu za cvijeće. Polaznici su vrlo visoko ocijenli radoinicu, a kućama su ponijeli svoje novo-ukrašene teglice za proljetnu sadnju omiljenih biljaka.

Kako je bilo na radoinici pogledajte u foto galeriji, a sve zainteresirane osobe treće životne dobi za sudjelovanje u nadolazećim kreativnim radionicama, pozivamo da nam se jave na broj telefona 521-227.

Radionica se održala u sklopu projekta “Trenutak sa mnom – Uključujem se jer sam informiran(a)” kojeg provodi Centar za civilne inicijative iz Zagreba u partnerstvu s Agencijom lokalne demokracije Sisak i Savezom za pravedno društvo iz Bjelovara. Projekt financiraju Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Centar za civilne inicijative.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI