Započela računalna obuka za žene u Glini

2. rujna 2010.

U Glini ćemo opet provoditi računalnu obuku za žene. Naime, 31.8.2010. smo započeli program računalne obuke u sklopu projekta “Jačanje lokalne demokracije” koji financira Europska unija. Tijekom naredna 3 mjeseca će 30-tak žena savladati osnove rada na računalu, korištenje interneta, te rad u programima Word, Excel i PowerPoint.

U Glini vlada veliki interes za računalnu obuku koja je organizirana u suradnji sa Gradom Glinom, Ženskom akcijskom grupom “Ruža” i Gradskim društvom Crvenog križa Glina.

Palma Miličević begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting, predsjednica udruge IKS je na prvom sastanku polaznice računalne obuke u Glini upoznala s predviđenim planom i programom obuke, te zaželjela puno uspjeha u izobrazbi i polaganju ispita za računalnog operatera. Zbog velikog interesa za računalnu obuku, prijavljene polaznice su na sastanku razvrstane u dvije skupine. Predavači će biti Miroslav Petrak i Sanja Krizmanić, a pradavanja će se održavati dva puta tjedno u prostorijama Crvenog križa (Frankopanska 1).

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

ALD Sisak želi Vam Sretan Uskrs!

Agencija lokalne demokracije Sisak zajedno sa svojim članovima, osobljem i volonterima svim suradnicima, korisnicima i ostalim građanima želi sretne i ugodne Uskršnje blagdane te da ih provedete u miru s obitelji i najmilijima, a da Vas pozitivni osjećaji prate i...