Akademija razvoja lokalnih zajednica

14. veljače 2020.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira program edukacija vezan za razvoj lokalnih zajednica u svrhu osmišljavanja i provedbe različitih društvenih sadržaja i društvenih programa koji će doprinijeti boljem životu u lokalnoj zajednici. Edukacija će se održati 14. i 15. ožujka u Puli nakon čega će se program nastaviti kroz individualno mentorstvo prilagođeno provedbi konkretnih društvenih programa u pojedinim lokalnim zajednicama.

Na edukaciju se mogu prijaviti motivirane osobe koje žele doprinijeti društvenim promjenama u svojoj lokalnoj zajednici, pokrećući društvene programe i projekte s područja Istarske, Primorsko goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke ili Krapinsko-zagorske županije.

Moguće je sudjelovanje 1 osobe iz pojedine općine ili grada, a ukupno 3 osobe iz svake županije. Ukupno je moguće sudjelovanje 15 osoba.
Svim sudionicima pokriveni su troškovi puta na edukaciju, te troškovi boravka (večera i noćenje) uz mogućnost dolaska 13.03. (večera i noćenje).

Rok za prijavu je 23. veljače 2020. godine, a ispod teksta nalazi se Poziv s linkom za prijavu.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI