Javni poziv za isticanje kandidata za članove i zamjenike članova Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva

28. listopada 2021.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike dana 26. listopada 2021. godine objavilo je Javni poziv za isticanje kandidata za članove i zamjenike članova Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva iz reda organizatora volontiranja i/ili organizacija civilnoga društva koje se bave razvojem volonterstva. Rok za podnošenje prijedloga kandidata za članove i zamjenike članova Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva je 3. studenoga 2021. godine.

Javni poziv i pripadajuće obrasce možete pronaći na službenim stranicama Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike OVDJE

———

Projekt Volonterska mreža sufinanciraju Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak. Provodi ga Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, Osnovnom školom Budaševo-Topolovac-Gušće, Gimnazijom Sisak, Centrom za socijalnu skrb Sisak, Centrom za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica i Gradom Hrvatska Kostajnica.

Za sadržaj objavljen u ovom tekstu je isključivo odgovorna ALD Sisak i ne može se smatrati službenim stavom Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grada Siska.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI