Natječaj za zapošljavanje – program Zaželi

21. lipnja 2024.

Agencija lokalne demokracije Sisak poziva zainteresirane osobe s područja Siska da dostave prijave za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti projekta „Tkanje solidarnosti“, Programa „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ za radno mjesto:

pomoćnik_ca na poslovima podrške ranjivim skupinama

Cilj projekta je zapošljavanje žena/muškaraca u periodu do 33 mjeseca koje će svojim radom i aktivnostima poboljšati kvalitetu života krajnjim korisnicima, pružajući im primjerice pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.) te pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje.

Svaka zaposlena žena/muškarac pružat će potporu i podršku za najmanje sedam korisnika.

Mjesto rada: područje Siska

Vrsta zaposlenja: Na određeno, 30 mjeseci; novootvoreni poslovi

Radno vrijeme: puno radno vrijeme

Način rada: smjena – prijepodne

Smještaj: nema smještaja

Naknada za prijevoz: bez naknade

Natječaj vrijedi:

od 24.6.2024. do: 7.7.2024.

Razina obrazovanja:

 • osnovna škola niži razredi
 • završena osnovna škola
 • srednja škola 3 godine
 • srednja škola 4 godine

Radno iskustvo: prednost, ali ne i uvjet

Očekivani početak rada: 15.7.2024.

Broj radnih mjesta: 1

Opis posla:

 • pružanje usluge potpore i podrške osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom,
 • organiziranje prehrane,
 • obavljanje kućanskih poslova,
 • održavanje osobne higijene,
 • zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba,
 • preuzimanje i podjela higijenskih paketa korisnicima,
 • vođenje evidencije pruženih usluga,
 • obavlja i druge poslove koje joj/mu povjeri predsjednica ili su u skladu sa zakonom, statutom i aktima organizacije.

Prednost:

 • iskustvo rada na sličnim poslovima

Od kandidata se očekuje: odgovornost, organiziranost, komunikativnost, točnost u izvršavanju poslova, otvorenost, poštivanje različitosti, fleksibilnost, dosljednost, osjetljivost prema ranjivim skupinama, emocionalna stabilnost i motiviranost.

Potrebna dokumentacija za prijavu na natječaj:

 1. Životopis na hrvatskom jeziku u kojem se navodi dosadašnje obrazovanje, radno i volontersko iskustvo, osnovne vještine i sposobnosti i druge važne informacije
 2. Preslika osobne iskaznice
 3. Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak
 4. Elektronički zapis o radno pravnom statusu / e-radna knjižica

Način i rok za prijavu:

Rok za prijavu je 7. srpnja 2024.

Način prijave na natječaj je jedan od dva (2) navedena načina:

e-mailom ili osobnim dolaskom.

 • Putem e-maila: prijave sa svom natječajnom dokumentacijom se podnose zaključno sa 7.7.2024., na e-mail adresu: POSAO@LDA-SISAK.HR s predmetom „Posao – pomoćnik_ca na poslovima podrške ranjivim skupinama“.
 • Osobnim dolaskom: prijave sa svom natječajnom dokumentacijom se podnose zaključno sa 7.7.2024., s obaveznom naznakom naziva radnog mjesta na koji se kandidat prijavljuje „Pomoćnik_ca na poslovima podrške ranjivim skupinama“. Prijava se podnosi u zatvorenoj kuverti, osobnim dolaskom u ured Agencije lokalne demokracije Sisak od ponedjeljka do petka, u vremenu od 9:00-15:00 sati, na adresi: Mihanovićeva obala 1, 44000 Sisak.

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon navedenog roka nećemo uvažiti.

Kandidati_kandidatkinje izabrani u uži krug bit će pozvani na razgovor. Kandidati_kandidatkinje koji nisu pozvani na razgovor bit će o tome obaviješteni e-mail porukom ili telefonom.

Prijavom na natječaj prijavitelji_ice su suglasni da ALD Sisak kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajne procedure, sukladno odredbama Opće uredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18).

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

Natječaj za posao: Voditelj_ica financija i administracije

Voditelj_ica financija i administracije upravlja financijama i administracijom u ALD Sisak. Savjetuje predsjednicu prilikom donošenja financijskih odluka, vodi financijsko planiranje i izvještavanje koje osim izvještavanja zakonskih obveza uključuje izvještaje prema...

Natječaj za posao: Voditelj_ica programa

Voditelj_ica programa odgovoran_a je za pripremu, organizaciju i provedbu programa ALD Sisak te usluga i proizvoda izravno vezanih uz godišnji program rada. Koordinira projektne aktivnosti, upravlja resursima, vodi timove i osigurava kvalitetnu provedbu projekata...

Natječaj za posao: Programski asistent_ica

Programski asistent_ica obavlja poslove podrške u organizaciji i provedbi projektnih aktivnosti, osigurava da se aktivnosti provode u skladu s ciljevima i potrebama korisnika, komunicira s različitom profilom suradnika i partnera te vodi brigu o projektnoj...