Objavljeni dobitnici Natječaja za razglednice „UnitedWeStand“

26. kolovoza 2020.

U okviru projekta „WalkOn: Osnaživanje zajednica za društvo mira“ kojeg sufinancira Europska Unija od 10. lipnja do 24. kolovoza 2020. proveden je Natječaj za razglednice pod nazivom „UnitedWeStand“ čija tema je mir i pomirenje na Zapadnom Balkanu.

U Natječaju su sudjelovali mladi u dobi od 16 do 25 godina iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Sjeverne Makedonije i Srbije, a pobjednici Natječaja su: Klara Burić iz Hrvatske, Kamila Hoxhalli iz Albanije, Amar Hamzić iz Bosne i Hercegovine, Mergim Pervetica s Kosova, Konstantin Stefanović iz Srbije, Kristjan Topalović iz Sjeverne Makedonije. Pobjednici Natječaja bit će nagrađeni simboličnom novčanom nagradom te će imati priliku besplatno sudjelovati na jednom međunarodnom događaju.

Izrađene razglednice će se otisnuti u određen broj primjeraka te će se koristiti u svrhu promocije tema mira među građanima i donositeljima odluka u sklopu projektnih aktivnosti.

Pobjedničke razglednice možete pogledati u galeriji ispod.

Projekt „WalkOn: Osnaživanje zajednica za društvo mira“ sufinancira se sredstvima Europske Unije. Nositelj projekta je  Beyond Barriers Organisation, Albania, a partnerske organizacije su Agencija lokalne demokracije Sisak, Kulturni klub mladih Bitola (Sjeverna Makedonija)Edukativni centar Kruševac (Srbija)LENS (Kosovo)Mladi volonteri (Bosna i Hercegovina).

U sljedećoj galeriji možete pogledati ostale pristigle razglednice.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI