Održana stvaralačka večer u Sisku

7. srpnja 2022.

U petak, 24. lipnja 2022. u Sisku, u izložbenom prostoru Gradske galerije Striegl, u sklopu projekta Konstelacije zajednice, održala se prva po redu stvaralačka večer Lokalne i poznate priče – razgovor s umjetnicima koji su svoje prepreke pretvorili u prednosti, a svoje mane u vrline. Na događanju se predstavio književnik Siniša Matasović i snimateljica i redateljica Bojana Burnać, a događaj je vodio i moderirao Boris Bakal, umjetnički voditelj Udruge Bacači sjenki.

Ova Stvaralačka večer, kao i ostale nadolazeće radionice, zamišljene su kao „liječenje“ zajednice kroz umjetnost i terapiju, a provode se u Sisku, Petrinji i Glini.

—–

Projekt Konstelacije zajednice provodi Udruga Bacači sjenki u partnerstvu s Agencijom lokalne demokracije Sisak i Udrugom za promicanje zdravog života i poboljšanje kvalitete življenja Luč, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 488.565,53 kn, a Europska unija sufinancira 415.280,70 kn. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge Bacači sjenki.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave