Otvorene prijave za sudjelovanje na 12. Sajmu udruga i ustanova

1. listopada 2021.

Agencija lokalne demokracije Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska u suradnji s Gradom Siskom i Turističkom zajednicom grada Siska, sa zadovoljstvom Vas pozivaju na 12. Sajam udruga i ustanova koji se održava 9. listopada 2021. godine na sisačkoj šetnici uz Kupu s početkom u 10:00 sati s predviđenim trajanjem do najduže 13:00 sati.

Sajam se održava u okviru nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2021. i Europskog tjedna održivog razvoja.

Tijekom Sajma predstaviti će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.

Program je zamišljen na način da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima na način da organiziraju radionice, izložbe i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim sportskim borilištima.

Sudjelovanje na Sajmu se ne naplaćuje, ali je obavezna registracija udruge/ustanove te podaci svih osoba koje će biti prisutni ispred pojedinog izlagača (nužni podaci sukladno epidemiološkim mjerama). Organizatori će osigurati stolove, promociju te ostalu tehničku i logističku podršku.

Prijavu je potrebno obavezno poslati najkasnije do 6. listopada 2021. godine kako bi na vrijeme osigurali logističku podršku i organizirali Sajam sukladno epidemiološkim mjerama.

Prijava se popunjava isključivo na poveznici OVDJE u kojoj se nalaze dodatni detalji oko sudjelovanja te važne napomene oko poštivanja epidemioloških mjera.

Za sva dodatna pitanja i/ili podrške prilikom online prijave molimo kontaktirajte:

Sportske udruge – Zajednica sportskih udruga grada Siska, mob: 099 368 5540

Ostale udruge i ustanove – Agencija lokalne demokracije Sisak, mob: 099 230 92 62

Veselimo se Vašem odazivu i zajedničkom druženju u predstavljanju mogućnosti građanima za aktivno uključivanje u život svoje zajednice!

__________

Sajam je aktivnost u okviru projekata Volonterska mreža i Volonterski centar Sisak.

Sajam sufinanciraju Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak.

Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Agencije lokalne demokracije Sisak i ne održavaju nužno stajalište Grada Siska i Ministarstva.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave