Otvorene prijave za sudjelovanje na 13. Sajmu udruga i ustanova

11. svibnja 2022.

Agencija lokalne demokracije Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska u suradnji s Gradom Siskom i Turističkom zajednicom grada Siska, sa zadovoljstvom Vas pozivaju na 13. Sajam udruga i ustanova koji se održava 21. svibnja 2022. godine na sisačkoj šetnici uz Kupu s početkom u 10:00 sati s predviđenim trajanjem do najduže 13:00 sati.

Sajam se održava u okviru nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2022. koja prati ovogodišnju Europsku godinu mladih te stavlja naglasak na potencijale i snagu sustavnijeg angažmana mladih u suočavanju s izazovima prirodnih i društvenih kriza kao što su klimatske promjene, COVID-19, nasilje, ratovi i veliki priljev izbjeglica.

Tijekom Sajma predstaviti će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.

Program je zamišljen na način da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima na način da organiziraju radionice, izložbe i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim sportskim borilištima.

Sudjelovanje na Sajmu se ne naplaćuje, ali je obavezna registracija udruge/ustanove. Organizatori će osigurati stolove, promociju te ostalu tehničku i logističku podršku.

Prijavu je potrebno obavezno poslati najkasnije do 16. svibnja 2022. godine kako bi na vrijeme osigurali logističku podršku i promociju Sajma.

Prijava se popunjava isključivo na poveznici OVDJE u kojoj se nalaze dodatni detalji oko sudjelovanja te važne napomene.

Za sva dodatna pitanja i/ili podrške prilikom online prijave molimo kontaktirajte:

Sportske udruge – Zajednica sportskih udruga grada Siska, mob: 099 368 5540

Ostale udruge i ustanove – Agencija lokalne demokracije Sisak, mob: 099 230 92 62

Veselimo se Vašem odazivu i zajedničkom druženju u predstavljanju mogućnosti građanima za aktivno uključivanje u život svoje zajednice!

——————-

Sajam se održava u sklopu projekata Volonterska mreža i Volonterski centar Sisak koje provodi Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, OŠ „Budaševo-Topolovac-Gušće“ Sisak, Gimnazijom Sisak, Centrom za socijalnu skrb Sisak, Gradom Hrvatska Kostajnica i Centrom za socijalnu skrb Sisak.
Projekte financiraju Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak.

Za sadržaj objavljen u ovom tekstu je isključivo odgovorna ALD Sisak i ne može se smatrati službenim stavom Ministarstva niti Grada.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave