Poziv na besplatne lipanjske radionice Pričanja priča i Igraonice za odrasle

27. lipnja 2022.

Pozivamo punoljetne osobe da se uključe u radionice projekta Konstelacije zajedniceprojekt koji spaja ljude koji nose u sebi zanimljive i neispričane priče.

Svaka radionica traje tri dana i predstavlja zaokruženu priču te je stoga važno sudjelovanje na sva tri dana radionice na koju se prijavite. Moguće je sudjelovanje na obje radionice.

Radionice vode iskusni dramaturzi, redatelji, glumci i psihoterapeuti koji nas vode kroz cijeli proces i podržavaju u pozitivnom iskustvu istraživanja osobnih skrivenih talenata.

PRIČANJE PRIČA

Trodnevna radionica u kojoj saznajemo kakve sve priče možemo ispričati, kojim sredstvima, iz kojih motrišta i zašto su one važne.

SISAK, 30.6. – 2.7.2022.

Adresa: prostor Udruge KAS (Savska ulica 66)

30.6. i 1.7. početak u 14:00 sati, 2.7. početak u 10:00 sati

Obavezne prijave i više informacija na:

Tel. 01/4640 262, Mob. 098/165 81 86 ili e-mail: bacaci.sjenki@gmail.com

Voditelji radionice: Pavle Perković, Boris Bakal i Kristina Živković

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a za polaznike je osiguran topli obrok.

 O radionici:

U početku ljudske civilizacije stoji priča. Ona nas je održala, odvela na najdalja mjesta, okupljala i razdvajala. Bez priče nema zajednice. U ovoj radionici bavit ćemo se pričanjem priča. Iz svih mogućih zamislivih motrišta i raznim izražajnim sredstvima. Svi mi nosimo u sebi tisuće priča, ali nismo sigurni da li one, budući da su životne imaju svoj početak, sredinu i kraj, jer su dio naše svakodnevice. Da bi bile razumljive one se moraju znati izdvojiti iz rijeke vremena naših života i naše svakodnevice u poseban narativni format i upravo to izdvajanje i načine prenošenja tih fragmenata našeg života, našeg okoliša, viđenog i doživljenog “učit” ćemo i vježbati na ovoj radionici. Pričat ćemo priče da ne bi bile zaboravljene. One su poklon drugima i u tom susretu učit ćemo i slušati druge, ali i sebe.

 

SUSRETI

Trodnevne igraonica za odrasle u kojem se kroz govor, crtanje, pokret i postavljanje pitanja susrećemo sa sobom, drugima, manama, vrlinama, moćima, propustima, ludostima i pobjedama.

SISAK, 7.7. – 9.7.2022.

Adresa: prostor Udruge KAS (Savska ulica 66)

7.7. i 8.7. početak u 14:00 sati, 9.7. početak u 10:00 sati

Obavezne prijave i više informacija na:

Tel. 01/4640 262, Mob. 098/165 81 86 ili e-mail: bacaci.sjenki@gmail.com

Voditelji radionice: Pavle Perković, Boris Bakal i Martina Čarija

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a za polaznike je osiguran topli obrok.

——

Radionice se održavaju u sklopu projekta Konstelacije zajednice koji provodi Udruga Bacači sjenki u partnerstvu s Agencijom lokalne demokracije Sisak i Udrugom za promicanje zdravog života i poboljšanje kvalitete življenja Luč, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 488.565,53 kn, a Europska unija sufinancira 415.280,70 kn.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI