Poziv za dostavu fotografija za izložbu volonterskih programa u 2022. godini

21. studenoga 2022.

Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom, postavlja sedmu izložbu volonterskih programa u okviru programa „Volonterski centar Sisak“. 

Poziv je otvoren za organizatore s područja cijele Sisačko-moslavačke županije.

Otvorenje izložbe je predviđeno uoči 5. prosinca 2022. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera.

Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se Volonterske nagrade Grada Siska.

Izložba će biti postavljena mjesec dana, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u javnim prostorima na području Siska i Sisačko-moslavačke županije tijekom 2023. godine. Nakon ciklusa gostovanja izložbe, fotografije izložene na istoj se vraćaju vlasnicima, odnosno organizatorima volontiranja.

Pozivamo organizatore volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije na sudjelovanje u izložbi na način da dostave fotografije svojih volonterskih programa koje će biti izložene na istoj.

Od svakog organizatora volontiranja odabrati će se najmanje jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje na lokalnoj razini, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

NAPOMENA: U mogućnosti smo predstaviti 20 fotografija te će u slučaju velikog broja prijava žiri odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija.

Zainteresirani sudjelovati na izložbi, trebaju dostaviti slijedeće:

  • Popunjenu prijavnicu s opisom fotografija
  • Do 4 fotografije volonterskih programa u formatu .jpeg, rezolucije 300 dpi (najmanje veličina 1MB); od dostavljenih fotografija odabrati će se najmanje jedna. Potrebno je da fotografije budu velike kako bi se mogle otisnuti.
  • Fotografije trebaju predstavljati akciju, odnosno da se iz njih jasno vidi što volonteri rade te da se volonterski program provodio u 2022. godini.

Fotografije i prijavnicu potrebno je dostaviti najkasnije do ponedjeljka, 28. studenog 2022. godine do 12:00 sati na e-mailaldsisak@gmail.com

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!

————

Izložba je dio aktivnosti projekata:

Volonterska mreža Volonterski centar Sisak koje financiraju Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak. Provodi ih  Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, Osnovnom školom Budaševo-Topolovac-Gušće, Gimnazijom Sisak, Centrom za socijalnu skrb Sisak, Centrom za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica i Gradom Hrvatska Kostajnica.

Za sadržaj objavljen u ovom tekstu je isključivo odgovorna ALD Sisak i ne može se smatrati službenim stavom Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji socijalne politike niti Grada Siska.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave