Susreti s glumcima i književnicima u Poljani Lekeničkoj

14. studenoga 2022.

Tim projekta PUTUJUĆA KNJIGA BIJELOG LOPOČA s veseljem Vas poziva da nam se pridružite na susretima s hrvatskim glumcima i glumicama.

Prva u nizu radionica kreativnog pisanja koja Vam donosi susrete s poznatim osobama iz svijeta kulture održat će se:

 Društveni dom Poljana Lekenička

22. studenog u 18:00 sati 

Hrvatski glumci i pisci poticati će polaznike na razvijanje vlastitih kreativnih potencijala.

Radionica je namijenjena svim dobnim skupinama i svim ciljnim skupinama projekta (osobama starijim od 54 godine, nezaposlenima i mlađima od 25 godina).

Polaznici će imati priliku družiti se sa sjajnim glumcima, u Poljanu Lekeničku dolaze:  Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Matko Knešaurek, Mirna Medaković Stepinac i Zoran Pribičević.

Glumci će podijeliti svoje iskustvo glume i ulaska u svijet pisanja tekstova, pamćenja tekstova, ali i režiranja predstava i filmova.

 Uz druženje i zabavu osigurali smo i malu zakusku za sve sudionike.

*Kako bismo znali osigurati dovoljan broj sjedećih mjesta, ali i hrane i pića, molimo Vas potvrdite svoj dolazak do petka, 18.11.2022. na broj telefona: 099 4588 385 ili na e-mail: dora.kozjak@petplus.hr

Veselimo se Vašem dolasku!

———–

Program sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture i medija. Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Agencije lokalne demokracije Sisak i ne odražavaju nužno stajalište Europske unije i Ministarstva kulture i medija.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

Noć bibliobusa u Lekeniku

Tim projekta PUTUJUĆA KNJIGA BIJELOG LOPOČA s veseljem Vas poziva da nam se pridružite na obilježavanja Noći bibliobusa i književno-glazbene večeri koja će se održati: Društveni dom Lekenik Ponedjeljak, 6. ožujka u 18:00 sati  Očekuje Vas dobra zabava uz Zlatana...

Kak se negda slavil Vuzem

18. veljače 2023. završena je posljednja u nizu radionica Pripovijedanja za osobe 3. životne dobi u Lekeniku na kojoj su sudjelovali predsjednik i članovi Matice umirovljenika Općine Lekenik. Set trodnevnih radionica, osim u Lekeniku, održan je u Poljani Lekeničkoj sa...