Uključite se u istraživanje o volonterstvu u Sisačko-moslavačkoj županiji

4. prosinca 2021.

Agencija lokalne demokracije Sisak, u okviru programa Volonterskog centra Sisak, poziva građanke i građane kao i neprofitne pravne osobe s područja Sisačko-moslavačke županije, da se uključe u istraživanje o volonterstvu.

Rezultati istraživanja koristit će se kao smjernice organizatorima volontiranja za razvoj novih volonterskih programa te za poboljšanje sustava volonterske podrške na području Županije.

Istraživanje se provodi zasebno za fizičke, a zasebno za pravne osobe.

Cilj istraživanja za građanke i građane je ispitati iskustva, preporuke i prijedloge građana s područja Sisačko-moslavačke županije koji imaju, ali i onih koji nemaju iskustva u volontiranju.

Cilj istraživanja za neprofitne pravne osobe je ispitati iskustva, prakse te preporuke i prijedloge organizacija, ustanova i jedinica lokalne i regionalne samouprave koje angažiraju i/ili ne angažiraju volontere u svoje aktivnosti s područja Sisačko-moslavačke županije za budući razvoj volonterstva u Županiji.

Unaprijed zahvaljujemo na konstruktivnim odgovorima i doprinosu unaprjeđenju sustava volonterstva u Sisačko-moslavačkoj županiji!

Anketi za građanke i građane SMŽ možete pristupiti OVDJE.

Anketi za neprofitne pravne osoba u SMŽ možete pristupiti OVDJE.

___________

Istraživanje se provodi u okviru projekata Volonterska mreža i Volonterski centar Sisak kojeg financiraju Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak.

Za sadržaj objavljen u ovom tekstu isključiva je odgovornost ALD Sisak i ne odražava nužno stavove Ministarstva i Grada Siska.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave