Noć bibliobusa u Lekeniku

3. ožujka 2023.

Tim projekta PUTUJUĆA KNJIGA BIJELOG LOPOČA s veseljem Vas poziva da nam se pridružite na obilježavanja Noći bibliobusa i književno-glazbene večeri koja će se održati:

Društveni dom Lekenik

Ponedjeljak, 6. ožujka u 18:00 sati 

Očekuje Vas dobra zabava uz Zlatana Zuhrića – Zuhru, Neru Stipičević, Ratka Bjelčića, Slavicu Sarkotić, KUD Poculica i druge goste.

Nakon programa besplatno se učlanite u bibliobus i nastavite se družiti s nama uz zakusku te prigodnu tombolu na kojoj možete osvojiti sjajne nagrade.

Veselimo se druženju!

——

Program sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture i medija. Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Agencije lokalne demokracije Sisak i ne odražavaju nužno stajalište Europske unije i Ministarstva kulture i medija.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

Kak se negda slavil Vuzem

18. veljače 2023. završena je posljednja u nizu radionica Pripovijedanja za osobe 3. životne dobi u Lekeniku na kojoj su sudjelovali predsjednik i članovi Matice umirovljenika Općine Lekenik. Set trodnevnih radionica, osim u Lekeniku, održan je u Poljani Lekeničkoj sa...

Pučka poezija daleko se čuje

U nedjelju, 26. lipnja 2022. s početkom u 17:00 sati održala se Večer poezije u Letovaniću. Događanje se organiziralo u sklopu projekta Putujuća knjiga bijelog lopoča čiji je cilj poticanje čitanja i čitalačkih kompetencija na području Općine Lekenik i podizanja javne...