Poziv na okrugli stol: „Zapošljavanje migranata kao odgovor na izazove tržišta rada“ u Sisku

21. lipnja 2023.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na okrugli stol na temu „Zapošljavanje migranata kao odgovor na izazove tržišta rada“ na kojem će se predstaviti dobre prakse zapošljavanja migranata kao jedan od odgovora na izazove s kojima se suočava tržište rada u današnje vrijeme.

Osim toga, tijekom okruglog stola želimo razgovarati o interkulturnim izazovima u zapošljavanju i zajednički stvoriti afirmativne preporuke primjenjive na radnom mjestu.

Datum: 27. lipnja 2023.

Vrijeme: 10:00-12:30 sati

Mjesto: Centar kreativnih industrija (S. i A. Radića 20, Sisak, 1. kat)

Organizator: Grad Sisak u suradnji s Agencijom lokalne demokracije Sisak, Isusovačkom službom za izbjeglice i Projektom građanskih prava Sisak

Okrugli stol namijenjen je poslodavcima iz svih sektora rada te migrantima i osobama pod privremenom zaštitom koje žive na području Siska. Osiguran je prijevod na perzijski, arapski i ukrajinski jezik.

Svoje sudjelovanje potrebno je registrirati najkasnije do 26. lipnja 2023. godine do 14:00 sati putem online prijavnice koja se nalazi na poveznici OVDJE.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite Mirni Makovac iz ALD Sisak na e-mail:

edukacija@Lda-sisak.hr

——–

Okrugli stol organiziran je u okviru projekata:

Uključivi Sisak kojeg provodi Grad Sisak u partnerstvu s Agencijom lokalne demokracije Sisak i Isusovačkom službom za izbjeglice, a financiran je sredstvima EU Fonda za azil, migracije i integraciju, pilot projekt u okviru EPIC projekta, i

„TIP: Tolerancija ispred predrasuda“ kojeg provodi Projekt građanskih prava Sisak u partnerstvu s Građanskom inicijativom „Moj grad Sisak“, a financiran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave