Skupština Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije

18. listopada 2023.

Agencija lokalne demokracije Sisak sudjelovala je, kao redovna članica, na skupštini Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije (LPZ SMŽ). Skupština je održana 17. rujna 2023. u prostorijama Kulturno-povijesnog centra Sisačko-moslavačke županije u Sisku. Tijekom sjednice Skupštine usvojen je zapisnik s prethodne sjednice te su predstavljeni dokumenti Izvješće o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Sisačko-moslavačke županije za 2022. godinu i Akcijski plan djelovanja za 2024. godinu.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje SMŽ je institucionalni oblik osnovan s ciljem strateškog planiranja, provedbe i unaprjeđivanja politike razvoja ljudskih potencijala na području naše županije. Cilj LPZ-a je doprinositi županijskom razvoju sudjelovanjem dionika pri stvaranju, razvoju i realizaciji dokumenata na razini programa i projekata koji se provode na području županije. Skupština je poslužila kao platforma za okupljanje članova, informiranje o budućim planovima i nadolazećim natječajima, te su dane vrijedne smjernice o pristupu fondovima Europske unije.

LPZ SMŽ igra važnu ulogu u poticanju suradnje i inovativnosti unutar Sisačko-moslavačke županije. S misijom poticanja zapošljavanja, regionalnog i gospodarskog razvoja, ovo partnerstvo okuplja različite dionike, uključujući organizacije civilnog društva, državna tijela, poduzeća i lokalnu vlast, koji rade prema zajedničkom cilju. Jedna od ključnih prednosti članstva u LPZ-u je mogućnost umrežavanja s različitim dionicima što ALD Sisak redovito iskorištava. Ovo umrežavanje omogućuje nam stvaranje zajedničkih inicijativa i udruživanje snaga.

Traži

Arhiva

Registriraj se i primaj novosti

Nove objave

Nova iskustva donose i nova znanja

U suradnji sa Strukovnom školom Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak, 12. siječnja 2022. svečano je otvorila izložbu fotografija „Ne govoru mržnje u mojoj školi“ koju možete pogledati do 31. siječnja 2022. Fotografije su nastale tijekom međunarodne razmjene...

Izložba fotografija “Ne govoru mržnje u mojoj školi”

U suradnji sa Strukovnom školom Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak, postavila je izložbu fotografija „Ne govoru mržnje u mojoj školi“ koju možete pogledati do 31. siječnja 2022. Fotografije su nastale tijekom međunarodne razmjene mladih u Draču (Albanija) na...