Uključite se u ispitivanje potreba zajednice u uspostavljanju Društveno-kulturnog centra Sisak

4. lipnja 2021.

Agencija lokalne demokracije Sisak poziva građanke i građane Siska kao i udruge i ustanove u Sisku da se uključe u proces zajedničkog planiranja programa i sadržaja budućeg Društveno-kulturnog centra Sisak (DKC), kao i u širenje mreže lokalnih partnera i suradnika!

U ovoj fazi ispitujemo potrebe zajednice kroz zasebnu anketu za građane i zasebnu anketu za udruge i ustanove.

DKC Sisak zamišljen je kao multifunkcijski prostor koji pruža informacije i raznovrsne oblike podrške u zajednici te organizira obrazovne i kulturne sadržaje s ciljem pružanja direktne podrške građanima u krizi, njihovo uključivanje u društveni razvoj te izgradnju uključive zajednice.

Rezultati anketa koristiti će se kao temelj uspostavljanja DKC Sisak na korist zajednice.

Unaprijed zahvaljujemo na konstruktivnim odgovorima temeljenima na otvorenosti, načelu suradnje i dobrobiti za zajednicu!

Anketi za ispitivanje potreba građanki i građana Siska možete pristupiti OVDJE.

Anketi za ispitivanje potreba udruga i ustanova u Sisku možete pristupiti OVDJE.

                                                                        ———-

Anketa se provodi u okviru projekta Zajednica u centru – društveno-kulturni centri kao prostori zajedništva i solidarnosti kojeg provodi Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Agencijom lokalne demokracije Sisak, udrugom IKS i Operacijom grad. Projekt je financiran kao ad hoc akcijski projekt u sklopu Fonda za aktivno građanstvo, sredstva financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške.

Za sadržaj objavljen u ovom tekstu isključiva je odgovornost ALD Sisak i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja fonda.

PRETRAŽI STRANICU

Arhiva

REGISTRIRAJ SE I PRIMAJ NOVOSTI